Contreie Cross Sponsort PLUSvoetbal


PLUSvoetbal Sponsorloop

Welkom bij de Contreie Cross 2023 voor het goede doel PLUSvoetbal bij Voetbal Vereniging Oosterhout.

Met veel plezier organiseren we dit bijzondere evenement om ons steentje bij te dragen aan deze fantastische organisatie. Met deze Crossrun willen we geld inzamelen voor PLUSvoetbal en de Stichting Zwaluwen Jeugd Actie, maar ook meer bekendheid geven aan hun mooie initiatief, namelijk het helpen van voetballende kinderen met een beperking.

Tijdens dit evenement zullen verschillende groepen een Crossrun afleggen. Dit betekend dat de loop op onverhard terrein plaatsvindt met hoogteverschillen. Extra leuk dus! Elk rondje is 1.3 km en kan door elke deelnemer maximaal 3 keer afgelegd worden.

Locatie: Voetbal Vereniging Oosterhout
Dag: 12 november
Tijd: vanaf 10:00

PLUSvoetbal

PLUSvoetbal is een initiatief dat zich richt op kinderen en jongeren met een stoornis op het autistische spectrum, die vanwege een andere prikkelverwerking niet kunnen deelnemen aan reguliere voetbaltrainingen en -wedstrijden. Bij PLUSvoetbal krijgen deze kinderen en jongeren de kans om samen te sporten, zichzelf te ontwikkelen en bovenal plezier te hebben. Dit is iets wat we graag ondersteunen!

Iedere vrijdagavond zijn alle velden van VV Oosterhout gereserveerd voor het PLUSteam. Op dit moment sporten er zo’n dertig kinderen en jongeren. Dat zouden er meer kunnen zijn, als er extra budget komt voor materialen en voor scholing van de trainers.

Stiching Zwaluwen Jeugd Actie

De Stichting Zwaluwen Jeugd Actie ondersteund het aangepaste voetbal van de KNVB. Hiermee wordt PLUSvoetbal ook mogelijk gemaakt. Door opleiding van trainers, begeleiden van jongeren en bijdrages aan de club helpt de Stichting het PLUSvoetbaal.

 

Wie meeloopt met de loop haalt geld op voor deze doelen. Doe jij ook mee? 

“Iedereen die wil voetballen, moet die kans krijgen. Ook als je prikkelgevoelig bent.” - Guus Esseboom

Meedoen?

Vanaf NU is het mogelijk om je in te schrijven voor de Contreie Cross 2023. Klik op onderstaande knop om bij het inschrijfformulier te komen.

 

Tijdschema

De verschillende Crossruns zullen op de volgende tijden starten:

10:00 - 10:30 PLUSrun
11:00 - 11:30 Pupillenrun (van 7 t/m 12)
12:00 - 12:30 Juniorenrun
13:00 - 13:30 Prestatie-, Senioren-, Bedrijvenrun
00

dagen


00

uren


00

minuten


00

secondenIn samenwerking met: