Diensten

Financieel Echtscheidingsadvies


Financieel Echtscheidingsadvies

Een scheiding heeft een enorme impact op uw leven. Het is belangrijk dat u zich tijdens deze emotionele periode toch goed laat informeren en adviseren om vervolgens gezamenlijk de juiste keuzes te kunnen maken voor de toekomst.

Onze missie: uw wensen en doelen vertalen in een helder, begrijpelijk advies, waarbij rekening gehouden wordt met de wettelijk regels, de risico’s en fiscale aspecten.

Onze uitvoering: wij bieden u de beste financiële kennis, zorg en service, in een sfeer van plezierige samenwerking en vertrouwen, waarbij onze professionele en betrokken werkwijze en dienstverlening dagelijks door u wordt ervaren.

Waarom Esseboom Advies voor uw scheiding?

Guus en Wouter Esseboom zijn beide aangesloten bij de ScheidingsDeskundige. Een samenwerkingsverband van scheidingsbegeleiders.

Guus Esseboom is ingeschreven bij de RFEA, het Register van Financieel Echtscheidingsadviseurs.

Hiernaast kunnen wij, los van de scheidingsbegeleiding, direct kijken naar de mogelijkheden die er na een scheiding zijn voor een hypotheek. Soms kunnen de uitkomsten hierbij van invloed zijn op het scheidingsproces. Hier kan dan van tevoren rekening mee worden gehouden.

Wij maken de risico’s die u na de scheiding loopt bespreekbaar en inzichtelijk. U kunt op basis van onze advisering bepalen wat daarin wel en niet acceptabel is in uw situatie.