Over Ons


Over Ons

Welkom bij Esseboom Advies & Financiële Diensten B.V.


Geschiedenis:
Esseboom Advies is op 1 januari 2005 opgericht door Guus en Wouter Esseboom. Al snel kwamen zij handen tekort en is Roxalanne de Hesselle (partner van Guus) aan het team toegevoegd. Ook Robert Maljaars heeft ons vanaf dat moment ondersteund. In 2012 is Koen van Oosterhout, na een stageperiode van 6 maanden, in vaste dienst gekomen. Voor velen is Koen inmiddels een bekend aanspreekpunt. In 2015 werd het kantoor in Oosterhout toch echt te klein en zijn we naar de huidige locatie aan de Wetering 25 verhuisd. Daar is het personeelsbestand verder uitgebreid tot waar we nu zijn.


Onze Missie: adviseren, bemiddelen en beheren van uw financiële zaken en eigendommen op een voor u volledig transparante en inzichtelijke wijze.

Onze Uitvoering: wij bieden u de beste financiële kennis, zorg en service, in een sfeer van plezierige samenwerking en vertrouwen, waarbij onze professionele en betrokken werkwijze en dienstverlening dagelijks door u wordt ervaren.

Wouter en Guus Esseboom

Oprichters Esseboom Advies

Wij zien het als onze ultieme uitdaging u met onze kennis en kunde duurzaam en ongebonden te begeleiden in de realisatie en bewaking van een succesvolle financiële levensloop.

In alles wat wij doen, streven wij met passie voor ons vak, en met oog voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, naar een excellente en persoonlijke dienstverlening die u als een warme deken zult ervaren.

Door net even anders te denken en handelen en door op onze eigen wijze voor u te zorgen kunnen we u de meest ideale ondersteuning bieden. Daar zijn we van overtuigd.

Wij doen dit vervolgens door gewoon vanuit onze natuur, eerlijk en oprecht, dagelijks met ons team voor u klaar te staan. Wilt u ook financieel compleet 'ontzorgd' worden? U bent natuurlijk van harte welkom!

Al uw vragen over financieringen, verzekeringen en risico’s kunt u toch het best persoonlijk bespreken met een ongebonden en deskundige financiële raadgever?

Esseboom Advies & Financiële Diensten B.V.

Persoonlijk Financieel Advies

Team_homepage2020