Diensten

Verzekeringen


Verzekeringen

Een verzekering wordt soms gezien als 'simple risk' product. Maar is dit ook zo?

Natuurlijk kunt u zelf een verzekering vergelijken op het internet. Maar wat zijn dan de voorwaarden? Wat gebeurt er bij een onverhoopte schade, is dan wel alles (goed) verzekerd? Dat is immers de reden waarom u een verzekering afsluit.

Wie staat u bij in de afwikkeling indien u een schade heeft en wie komt op voor uw belangen? Bij een schadebehandeling blijkt vaak dat de voorwaarden van een verzekering gecompliceerder zijn dan de vergelijkingssite doet voorkomen. Uiteraard is een scherpe premie een belangrijk aspect, maar de voorwaarden zijn zeker zo belangrijk! Dit merkt u echter pas bij een schade.

Onze missie: uw risico’s inventariseren, analyseren en vervolgens vertalen in een heldere, begrijpelijke verzekeringsoplossing, waarbij rekening gehouden wordt met de verzekeringsvoorwaarden en de premie.

Onze uitvoering: in een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw risico’s en uw risicobereidheid. Wij bieden u een breed pakket van kennis, zorg en service, in een sfeer van plezierige samenwerking en vertrouwen, waarbij onze professionele en betrokken werkwijze en dienstverlening dagelijks door u wordt ervaren.

Waarom Esseboom Advies voor uw verzekering

Ons team is goed opgeleid en iedere adviseur beschikt over de wettelijk verplichte WFT diploma’s WFT basis, WFT schade particulier, WFT schade zakelijk en WFT inkomen.

Wij kunnen onafhankelijk adviseren en kunnen daarbij vrijwel iedere verzekeraar aanbieden.

Wij vragen iedereen om ons te beoordelen. Op basis van deze reviews kunt u zien dat wij onze belofte waarmaken.

Wij maken risico’s bespreekbaar en inzichtelijk, zodat u op basis van onze advisering kunt bepalen wat wel en niet acceptabel is in uw situatie.

Downloads verzekeringen

1Intermediairswijziging
2Algemeen schade aangifteformulier
3Europees schadeformulier auto (aanrijdingsformulier)

Dienstverleningsdocumenten

1Dienstverleningsdocument “hypotheekvraag”
2Dienstverleningsdocument “risico’s afdekken”
3Dienstverleningsdocument “vermogen opbouwen”